Naslovnica   O nama   Kontakt    

O nama

ALESIS, ANATOLIAN, DELONG, TAMA, IBANEZ, ESI, ENGL, MIDITECH, LATIN PERCUSSION, PAUL REED SMITH, ADAM HALL, TECH 21 NYC, ENGL , XTA, ELIXIR., PROSPEROUS, REGAL TIP, G&L, GARISSON


Poduzeće Nova glazbala d.o.o. iz Zagreba bavi se veleprodajom i maloprodajom glazbenih instrumenata i opreme od 1994. godine. Osim trgovinom, tvrtka se bavi glazbenom produkcijom i audio recordingom što datira i prije osnivanja same tvrtke. Značajnim uspjehom u glazbenoj produkciji, stječe se povjerenje mnogobrojnih partnera širom Hrvatske i inozemstva te se iskustva uspješno prenose u trgovinu instrumentima i opremom kao i ozvučenjem, instaliranjem razglasa te opremanjem i projektiranjem studija za snimanje glazbe. Svojom opremom u mogućnosti smo producirati kompletnu koncertnu ili nekakvu drugu priredbu na otvorenom ili zatvorenom prostoru.
U izložbeno-prodajnom prostoru od 330 m2 u Hondlovoj ulici br.2 u Zagrebu možete se osobno uvjeriti kvalitetu proizvoda koje distribuiramo i prodajemo. Posebno za tu priliku projektirana je prostorija za zvučno testiranje opreme. Kao ekskluzivni zastupnici za navedene firme na hrvatskom tržištu možemo vam ponuditi proizvode po najpovoljnijim cijenama.